Over Amé-Oui

Amé-Oui fashion pop-up

Adres:

Gontrode Heirweg 375 9090 Melle

Openingsdagen:

> Iedere woensdag van 12u tot 18u

> Iedere eerste vrijdag van de maand tot 15u tot 21u

> Alle andere dagen op afspraak

 

Amé-Oui is een jonge fashion onderneming en staat voor boho-chic , trendy én stoere merkkledij. De unieke collectie is verkrijgbaar online en in de fashion pop-up te Melle.

 

Bij Amé-Oui kan je terecht voor zowel een romantische boho-jurk als lederen powerful look, de vrouwenlijn is betaalbaar, zeer draagbaar en omvat zowel elegante als sobere en stijlvolle collectiestukken. Maar Amé-Oui is méér. Zo vindt je er onder andere ook schoenen, statement laarzen, handtassen, originele mode-accessoires, fantasiejuwelen en leuke hebbedingen voor een totale look die uniek is.

 

Stéphanie is de stuwende kracht achter het label Amé-Oui en geeft persoonlijk stijladvies. Ze is modebewust, styliste, make-up consulente en geeft kleuradvies voor een totale make over of voor het verfijnen van uw look. Als personal shopper en style coacher geeft ze jou in house graag gericht stijladvies om deze winter prima voor de dag te komen. Maak dus zeker een persoonlijke afspraak met Stéphanie in de pop up voor een shopping sessie, eender of het nu gaat om een uniek stuk, een eyecatcher, een volledige fashion look, dan wel een heuse restyling. Stéphanie is immers een fashionista in hart en nieren die vakkundig en doordacht gebalanceerde stijlaccenten legt en ook u inspireert tot méér én mooier !

 

Of je nu kiest voor een losse outfit dan wel een klassevolle opmaak met een groots effect voor eender welk gebeuren dan heeft Amé-Oui heel wat voor jou in petto, neem dus zeker een kijkje op Amé-Oui.be of kom s inspiratie opdoen en passen in onze makkelijk bereikbare pop up in Melle ! (Gontrode Heirweg 375 9090 Melle)

Openingsuren: woensdagnamiddag van 12u tot 18u en iedere eerste vrijdag van de maand van 15u tot 21u en alle andere dagen shopping op afspraak mogelijk!

Organiseer een ladiesnight bij Amé-Oui! Trommel een groepje vriendinnen en familie uit voor een gezellig avond met bubbels & de nieuwste fashion. We maken iedereen wegwijs in de kleurenwereld en geven daar bovenop de gastvrouw een gratis kleuranalyse de avond zelf. Als kers op de taart krijgt ook de gastvrouw een shoppingbedrag van 10% op de eindverkoop. Leg nu je datum vast via stephanie@ame-oui.com


Ons team

  Stéphanie Callebaut
  Stéphanie Callebaut
  Creatief director
  Francesca De Smet
  Francesca De Smet
  webdesigner
  Gaetana Contino
  Gaetana Contino
  Private Sale Decoratrice
  Amélie
  Amélie
  Inspiratie
Collectie Video

Our advantages

Ideas and concepts

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.