Inhoudsopgave

  1. Onze gegevens
  2. Leveringsvoorwaarden
  3. De prijs en betaling
  4. Herroepingsrecht
  5. Eigendomsrecht
  6. Klachten
  7. Ons aanbod en jouw bestelling

1. Gegevens Amé-Oui

Amé-Oui – eenmanszaak – Stephanie Callebaut
Lichtelarestraat 75 9080 Lochristi
GSM: 0475593303
E-mail: stephanie@ame-oui.com
BTW: BE0668.917.938
IBAN: BE57 7512 0835 5535

2. Leveringsvoorwaarden

Amé-Oui levert voorlopig enkel in België. De leveringskost bedraagt €5 en wordt verzonden met Bpost. Vanaf €50 gratis verzending. Wil je een pakketje versturen naar het buitenland? Contacteer ons en we laten je weten wat we kunnen doen.

We zijn niet aansprakelijk bij bovenmacht zoals wanneer de koerierdienst vertraging oploopt.

3. De prijs en betaling

De BTW is inbegrepen bij de aangetoonde prijs.
Het is mogelijk te betalen via Paypal, creditkaart en overschrijving. OPGELET: Verzenden pas vanaf het geld op de rekening staat of er een betalingsbewijs is.

4. Herroepingsrecht

Niet tevreden? Niet de juiste maat? Je kan je nog tot 14 dagen na de levering bedenken en je pakketje terugsturen in de staat dat je het ontvangen hebt (De kosten hiervoor betaal je zelf).

De goederen mogen gepast zijn maar niet gebruikt zijn wanneer je deze terug wil sturen.

Wij vragen uitdrukkelijk het bijhorende retourformulier volledig en duidelijk in te vullen en op te sturen. Het totale bedrag inclusief de leveringskost zal worden terugbetaald binnen de 14 dagen. (Bij solden artikelen is het niet mogelijk je item in te wisselen of terug te betalen.)

5. Eigendomsrecht

De webshop Amé-Oui bevat een logo, teksten en foto’s die zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die bij ons of onze leveranciers liggen. Het is niet toegelaten gebruik te maken en/of wijzigingen aan te brengen. Je kan dus geen foto’s, teksten, etc… kopiëren of opnieuw lanceren zonder onze schriftelijke toestemming.

6. Klachten

Uiteraard hopen we onze klanten volledig tevreden te kunnen stellen maar helaas is dit in werkelijkheid niet altijd mogelijk. Heb je een klacht of opmerking? Mail dan naar stephanie@ame-oui.com en we behandelen deze zo snel mogelijk!

7. Ons aanbod en jouw bestelling

Indien een aanbod een bepaalde geldigheidsduur of andere voorwaarden heeft, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

Het aanbod is steeds vrijblijvend en veranderlijk. Wij zijn gerechtigd dit te wijzigen en aan te passen.

De items bevatten steeds een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving. De bijhorende foto’s zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de producten. We kunnen niet altijd garanderen dat de kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van de producten. Alle afbeeldingen en gegevens in ons aanbod zijn een indicatie en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.